I to je Sarvaš

I to je Sarvaš (1)….

Kako svakakvih bizarnih primjera ima oko nas,tako se i ovaj ništa manje nemože nazvat kojeg sam jučer u poslijepodnevnim satima snimio na katoličkom groblju u Sarvašu.

i_to_je_sarvas3_wwwsarvasinfo

Naime,prema “ležernom tj normalnom” ponašanju dvoje osoba starijih godina,gospođe koja je stojala pokraj auta i zabavljala svog pratioca-perača….i gospodina koji se oznojio trljajući i glancajući svog limenog ljubimca…u nevjerici sam gledao i zapitao se ” Kolika je cijena pranja izvana-iznutra auta”???

i_to_je_sarvas1_wwwsarvasinfo

Došao sam naravno do odgovora: BESPLATNO

Besplatno, jer gospodin uzima vodu s groblja,čak ima kantu i neku krpu za pranje,smeće i opuške može bacit u koš s lampionima…i sve to bez obzira što na svemu piše “UKOP“.

Jedino se moglo primjetit nezadovoljstvo na njihovim licima jer nema nigdje struje..da malo i usisaju auto.

Kako su primjetili da sam ih slikao,stariji muškarac je sjeo u auto i polako išao,kako bi me vidio i pomislio “Što ovom nije jasno?”.

i_to_je_sarvas0_wwwsarvasinfo

Treba napomenuti kako je navedeni par imao “strane” registarske oznake i nisu stanovnici Sarvaša.Pitanje je dali su to možda emigranti ili????

Pa ovim putem pozivam sve mjerodavne institucije da “izađu u susret” i postave nadzor kako bi se stalo na kraj ovakvom i sličnom ponašanju…jer imamo informacije kako se i pojedine bašte zalijevaju s istog izvora.

Related Articles

Pročitajte također i
Close
Back to top button