Osijek

UPOZORENJE:U utorak u 11 sati! Simulacija požara, sirene…

U utorak, 31. svibnja 2022. godine, s početkom u 11 sati na Trgu A. Starčevića u Osijeku održat će se pokazna vježba operativnih snaga sustava civilne zaštite Osječko-baranjske županije – javlja Stožer CZ OBŽ i pojašnjava…

Tim povodom simulirat će se izvanredni događaj – požar u zgradi u kojoj je sjedište Osječko-baranjske županije (Trg A. Starčevića 2) te potom aktivnosti na gašenju požara, spašavanju ozlijeđenih osoba i druge aktivnosti u izvanrednim situacijama.

Tijekom jednosatne vježbe pripadnici operativnih snaga koristit će zvučne signale opasnosti i prolaska vozila interventnih i hitnih službi, pa obavještavamo građane Osijeka da je riječ samo o vježbi pripadnika civilne zaštite te nema razloga za uznemirenost – zaključuje Stožer.

GPP će zbog održavanja vatrogasne vježbe  obustaviti tramvajski promet u Županijskoj ulici od Trga A.Starčevića do Mačkamame u vremenu od 11;00 do 11;45 sati.

GPP d.o.o. Osijek će zaustaviti i preusmjeriti svoju tramvajsku Liniju 2: Bikara – Trg A. Starčevića – Bikara kroz navedenu ulicu na način da će se u navedenom vremenu kombiniranim prijevozom organizirati promet prema slijedećem:

  • umjesto tramvaja na dijelu Linije 2, od Mačkamama – Kolodvor – Trg A. Starčevića – Mačkamama, prometovat će autobusi na trasi izmijenjene linije: Mačkamama – Kolodvor – Radićeva – Europske avenije – Stepinčeva – Gajev trg – Ulica Hrvatske Republike – Županijska – Mačkamama, uz korištenje svih tramvajskih i autobusnih stajališta kraj kojih prolazi,
  • na preostalom dijelu Linije 2: od Mačkamama – Bikara – Mačkamama, prometovat će tramvaji, uz okretanje tramvaja i presjedanje putnika na Mačkamami, s tramvaja na autobuse i obrnuto.

Mole se putnici za razumijevanje.

Related Articles

Pročitajte također i
Close
Back to top button