Crna kronikaSarvaš

U Bijelom Brdu poginuli 37-godišnja majka i maloljetni sin

Očevid na mjestu eksplozije ručne bombe u kojoj su u Bijelom Brdu poginuli 37-godišnja majka i maloljetni sin završen je, ali će se sve okolnosti te tragedije utvrditi kriminalističkim istraživanjem, doznaje se u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi 

Troje ozlijeđene djece, dva dječaka i jedna djevojčica, koji su prevezeni u osječki Klinički bolnički centar, (KBC) izvan su životne opasnosti, izvijestio je glasnogovornik Policijske uprave Darijo Premec.

Policijski službenici su završili očevid no potrebno je provesti dodatno istraživanje da bi se točno utvrdilo kako je eksplozivno sredstvo dospjelo u obiteljsku kuću i okolnosti u kojima se dogodila eksplozija, rekao je Premec Hini.

Dodao je da je obavljen i očevid na travnatoj površini nedaleko od kuće kako bi se provjerilo ima li indicija koje bi se mogle povezati s tragičnim događajem.

Pojedini internetski portali objavili su kako su djeca pronašla bombu na obližnjem igralištu i donijela je u kuću, što u Policijskoj upravi tijekom očevida nisu mogli potvrditi.

Srodni članci

Pročitajte također i
Close
Back to top button