Najave Sarvaš

Službeni “event” Osječkog Ljeta Mladih-ULAZ SLOBODAN

Kao i prethodnih nekoliko godina, program OLJM-a sastoji se od umjetničkog, edukacijskog, sportskog i zabavnog dijela. Ulazak na sva događanja je besplatan, a program će se odvijati na više različitih lokacija u gradu, pri čemu će ovogodišnja lokacija zabavnog dijela programa biti plato ispred kluba Outside (bivši Bastion).

Za kulturni program OLJM-a i ove je godine zadužena Umjetnička akademija u Osijeku koja je priredila nekoliko predstava, izložbi i koncerata, a treću godinu zaredom OLJM ima i bogat sportski program, ove godine proširen s nekoliko novih disciplina. Ono što je novo ove godine je veći naglasak na edukativni dio programa koji će se odvijati tijekom cijelog trajanja OLJM-a u vidu predavanja i radionica, uključujući i minisimulaciju Europskog vijeća koja će se prvi put održati u Osijeku 11. lipnja.

U zabavnom dijelu programa koji se događa na platou ispred kluba Outside, s početkom u 22 sata nastupit će brojni popularni glazbenici, i to ovim redom:

Petar Grašo 10. lipnja; Silente 11. lipnja; Groove Up 17. lipnja; Songkillers 18. lipnja i Pravila igre 19. lipnja. Iznimno u 21 sat nastupa Maja Šuput, i to 16. lipnja, a u 22 sata je na programu techno party u Kazamatu gdje nastupaju DJ-i Miss Sunshine aka Insolate, Volster, Sub Effect i Da_Le. T.K.

NA SVE KONCERTE ==> ULAZ BESPLATAN

[videoframes src=”https://youtu.be/O74RECXB7Zk” skin=”27″ headline_text=”Sarvas.info-Najava OLJM 2016 ” headline_color=”#000000″ headline_size=”22″]
Oznake

povezani članci

Pročitajte također

Close
Back to top button
Close