Funy

Sarvašani osmislili svoje Zrće – u traktorskoj prikolici

Velike vrućine koje su ovoga ljeta zahvatile područje Slavonije nagnale su maštovite mještane Sarvaša na zanimljivu ideju kako se rashladiti, a ujedno i sumještane nasmijati do suza.

Kažu kako oni u Sarvašu imaju svoje Zrće, iako su od te plaže poznate po tulumima udaljeni zračnom linijom nekoliko stotina kilometara. Bez obzira na to što im dravska plaža nije daleko, izmislili su party traktor, odnosno pokretni bazen u traktorskoj prikolici.

Postavili u nju najlon, a budući da im je pjena skupa, ispunili su prikolicu bunarskom ili dravskom vodom pa u ritmu traktorskog drmusanja obilaze sarvaške ulice, nasmijani, raspjevani i zadovoljni.

Sarvaško partijanje zna potrajati satima, a dobrodošle su posebice pripadnice ljepšeg spola.

Kako ne bi bilo gužve u jednoj prikolici oni su, kao na Zrću, gdje su odvojene plaže, odlučili organizirati još jednu prikolicu – za žene koje im se ovaj put nisu pridružile u partijanju.

Ali, kažu Sarvašani, dale su obećanje da će se, čim stigne druga prikolica i zakvače je za ovu prvu već upregnutu u traktor, skinuti u bikinije pa seoski party može početi.

Više o ovom možete pročitati na službenim stranicama GLASA SLAVONIJE(Klikni!)

 

IZVOR: Glas Slavonije/Darko PEJIĆ

Related Articles

Back to top button