NK SarvašSport

Nakon 20 kola 2. ŽNL NS Osijek ne nazire se tko će biti prvak i ići u kvalifikacije za 1. ŽNL

U 20. kolu i jedni i drugi su gostovali, činilo se da bi Slavonija mogla imati problema u Josipovcu, no Radnik je pao bez ispaljenog metka i Slavonija je upisala mirnu 3:0 pobjedu na vrućem terenu. Vitez je očekivano lako slavio u Sarvašu protiv istoimenog domaćina koji je na samom dnu lige. Konačni rezultat 4:1 čak i ne pokazuje najbolje kolika je razlika u kvaliteti ove dvije momčadi.

Najefikasniji susret 20. kola odigrali su u Čepinu Klas i Šubić, a domaća momčad je slavila rezultatom 5:3 uz hattrick Puflera i skočila na 3. mjesto iskoristivši poraz Radnika i LIO-a. Druga momčad sa začelja Erdut je poražena na gostovanju u Beketincima, BSK je slavio 2:0 pobjedu, a dobar vikend domaćina potvrdio je i Dunav koji je u Dalju s 3:1 bio bolji od LIO-a. Četvrtu pobjedu domaćina ostvario je Brijest koji je s 2:0 nadjačao Slogu.

tablica

Sljedeće, 21. kolo ponovno donosi ozbiljno iskušenje Slavoniji, no ovoga puta na svom terenu, a u goste im dolazi vrlo dobra momčad Klasa iz Čepina koja se dobro raspucala u prošlom susretu. Vitez će prvi na teren, oni u subotu dočekuju Slogu, koja je iako nešto lakši suparnik od Klasa ipak ozbiljna momčad i Antunovčani će morati biti maksimalno ozbiljni. Zanimljiv će biti i derbi začelja gdje Sarvaš u Erdutu lovi posljednji vlak u borbi za izbjegavanje posljednjeg mjesta na kraju sezone.

 

Parovi 21. Kola 2. ŽNL NS Osijek:
Vitez 92 – Sloga
Dunav – Brijest
LIO – Radnik
Slavonija – Klas
Šubić – BSK
Erdut – Sarvaš

Untitled-1

Srodni članci

Pročitajte također i
Close
Back to top button