Najave Sarvaš

Dominik Krčelić:Međunarodni proljetni tamburaški susret HDTP-a B.Manastir

Kako bi Vam predstavio “našeg” mještanina Dominika Krčelića,napisat ću par rečenica o osobi koja je od svojih malih nogu krenula putem tamburice,i danas došla među “odabrane”…na Međunarodni proljetni tamburaški susret HDTP-a koji se odvija od 16. do 18. svibnja u Belom Manastiru.

Naime, radi se o organizaciji višednevnoga događaja kojim se želi tambure kao umjetničke instrumente dodatno približiti mladim ljudima koji će biti sudionici ovoga susreta te ih se ovakvim događajem želi dodatno motivirati i omogućiti im priliku za stjecanje novih znanja, prijateljstava i razmjenu iskustava. Sudionici Međunarodnoga proljetnog tamburaškog susreta HDTP-a činit će jedan veliki tamburaški orkestar kojim će ravnati maestro Alan Bjelinski. Velikim će se koncertom obilježiti završetak Međunarodnoga proljetnog tamburaškog susreta HDTP-a i to 18. svibnja 2016. u sklopu otvorenja Etnološkoga centra baranjske baštine u Belom Manastiru.

Sve  glazbene i privatne glazbene škole i kudovi iz Hrvatske i okolice su mogle prijaviti svoje učenike na Međunarodni proljetni tamburaški susret HDTP-a, Beli Manastir,Dominika Krčelića  i Antonia Kovačević su prijavili iz Glazbene škole Franje Kuhača i gdje su našeg mještanina odabrali i poslali poziv za učestvovanje.

Ovom prigodom s ponosom šaljem sve čestitke za mukotrpan napor da se pojavi na velikim natjecanjima i da svoje mjesto Sarvaš predstavlja.13174223_1739483332962323_7423290480336581869_n

Related Articles

Back to top button