OsijekOsijek i okolica

Motozeke u Osijeku i okolici (Sarvaš)

I ove godine Moto klub Osijek organizira akciju darivanja djece Motozeko. Ta će se tradicionalna akcija održavati na različitim lokacijama čak dva vikenda kako bi njome bilo obuhvaćeno što više djece. Motozeke će ove godine darivati djecu u Antunovcu, Ivanovcu, Bilju, Osijeku i Sarvašu.

U subotu (9. travnja) organizirano je darivanje i uveseljavanje djece u Antunovcu i Ivanovcu u suradnji s Moto klubom My Way. Okupljanje za polazak bit će u prostorijama Moto kluba Osijek u 9 sati. Motozeke će se nakon Antunovca i Ivanovca odvesti do Bilja, pred dvorac princa Eugena Savojskog, gdje će darivati i uveseljavati djecu iz Bilja. U petak (15. travnja) prijepodne organizirano je darivanje djece u Dječjem vrtiću Grlica u Bilju.

Središnji će se događaj cijele akcije Motozeko 2022. održati na Veliku subotu (16. travnja). Planirano je okupljanje ispred prostorija MK Osijek, Ul. Sv. Leopolda Bogdana Mandića bb, od 9 sati. Oko 10 sati predviđen je defile do Udruge “Dar”, gdje je planirano zadržavanje do 10.45 (Vukovarska 216, Osijek). Motozeke u 11 sati stižu na Trg slobode, gdje će darivati i uveseljavati djecu koja se ondje nađu. Oko 11.45 predviđen je polazak do križanja Rokove i Hebrangove ulice, gdje će u dogovoru s Udrugom branitelja Sveti Rok darivati i uveseljavati djecu hrvatskih branitelja i djecu izbjeglu iz ratom pogođene Ukrajine. Nakon toga u planu je polazak prema Sarvašu, u kojem će na igralištu darivati i uveseljavati djecu s područja Mjesnog odbora Sarvaš.

Akciji Motozeko 2022. pridružit će se brojni motociklisti i članovi motoklubova iz Osijeka i okolice, a Moto klub Osijek poziva sve građane da svoje najmlađe povedu na Trg slobode. Motozeko i Motomraz među omiljenim su blagdanskim akcijama u gradu na Dravi

Izvor: Glas Slavonije I.R.G.

Srodni članci

Pročitajte također i
Close
Back to top button