DV Ribice

Evo koji će vrtići dežurati tijekom ljeta 2018

U srpnju i kolovozu ove godine dežurat će ukupno 11 objekata, odlučeno je u planu dežurstava za osječke gradske vrtiće i jaslice, što je jedan objekt manje od prošle godine.

Djeca koja inače idu u DV “Mak”, DV “Ivančica” i DV “Jaglenac” ići će u “Mak”, oni iz DV “Stribor”, “Radost”, “Sarvaš” i “Bambi” ljeto će provesti u “Striboru”, dok će mališani iz “Jelenka”, “Sunčice” i “Crvčka” ići u DV “Jelenko”. U DV “Latica” ići će djeca iz “Potočnice” i “Latice”, a u “Vedre dane” djeca iz “Vedrih dana” i “Bubamare”. Najmlađi sugrađani koji idu u “Krijesnicu”, “Jabuku” i “Kosjenku” ići će u “Krijesnicu”, dok će djeca iz “Maslačka”, “Nevičice” i “Vrapčiće” ići u DV “Maslačak”. Oni koji idu u “Pčelicu”, “Sjenčicu” i “Kockicu” zajedno će se igrati u “Pčelici”, dok će za svu djecu iz DV “Josipovac”, “Zvončić” i “Tratinčicu” ostati otvoreni njihovi matični vrtići.

Anketa za roditelje kojima su potrebna ljetna dežurstva vrtića bit će dostupne sredinom ovoga mjeseca u njihovim matičnim vrtićima, a o uvjetima korištenja dežurstva roditelji će biti obaviješteni na vrijeme, kažu iz Dječjih vrtića Osijek.

Related Articles

Back to top button