Sarvaš

DAN MJESNOG ODBORA SARVAŠ

Naselje Sarvaš slavi svoj crkveni god Rođenja Ivana Krstitelja te ujedno i Dan Mjesnog odbora.

   U povodu toga Mjesni odbor i Udruge u selu organizirale su nekoliko aktivnosti tijekom proteklog vikenda pa je tako trodnevna proslava počela boćarskim turnirom u subotu prijepodne te poslijepodnevnim otvorenjem treće likovne izložbe u MO Sarvaš autorice Božane Gernhardt pod nazivom “Slavonskim stazama”.

 

------5 KOLOR OSIJEK

 

 

U nedjelju 23.06.2013 održan je nogometni turnir ” Limača ” na igralištu NK Sarvaš. Udruga “Krijes” je organizirala popodnevno natjecanje u kuhanju FIŠA,gdje je bilo 11 kotlića tj.Udruga gdje u nastavku možete pogledati (video) PROGLAŠENJA POBJEDNIKA

 

 

Nakon proglašenja pobjednika i pobjede Udruge “Krijes” gdje je glavna kuharica bila Zdenka Čurković,slijedila je podjela fiša i druženje mještana uz glazbu i kolače. U završnom programu dana organizirana je posveta i paljenje Krijesa.

 

 

paljenje_krijesa_wwwsarvasinfo

 

 

 

 

Uz zapaljeni KRIJES,zapjevali su članovi KUD-a Sarvaš

 

 

Treba dodati kako je na nedjeljnom programu svojim dolaskom, zamjenik župana Dragan Vulin uveličao ovaj događaj i kako je Vulin zaželio svim mještanima Sarvaša da ovu tradiciju održe i da ovakvih manifestacija treba biti što više.

 

Predsjednici udruge “Krijes” ( BILJANI LAMBREŠČAK) Vulin je osobno čestitao i poželio što bolji rad udruge i složnost cijelog mjesta Sarvaša.

 

 

 

PONEDJELJAK 24.06. U povodu Dana Mjesnog odbora Sarvaš održana je svečana sjednica Vijeća Mjesnog odbora, a sve prisutne pozdravio je gradonačelnik Ivan Vrkić.

Foto:osijek.hr

Uz gradonačelnika, sjednici su nazočili zamjenik gradonačelnika Denis Ambruš, novoizabrani vijećnik u GV Grada Osijeka Damir Kramarić i zamjenik župana Dragan Vulin. Uputivši čestitke u povodu obilježavanja Dana Mjesnog odbora i blagdana sv. Ivana Krstitelja, gradonačelnik Vrkić izrazio je želju da se svi projekti planirani u prioritetima ovog mjesnog odbora realiziraju u zadanim rokovima te poručio kako se otvorenom suradnjom vijećnika i gradskih službi mogu razriješiti postojeći problemi, kao i podići razina kvalitete života u Sarvašu. “Upravo je koncept “dobre vladavine” na kojem zajednički radimo bez obzira na stranačku pripadnost, razlog za međusobno povjerenje i stvaranje zajedničkog dobra” istaknuo je gradonačelnik Vrkić.

Related Articles

Pročitajte također i
Close
Back to top button