Najave Sarvaš

Besplatna kastracija mačaka

Prijavite se i besplatno kastrirajte svoju mačku te humano smanjite broj napuštenih i odbačenih mačića.

Udruga 9 života iz Osijeka u suradnji s osječkim veterinarskim ambulantama VET-PET, Sunčana 22 i VETAM, Biljska cesta 7 te donatoricom Tajanom Barančić – firmom Virtus poslovno savjetovanje d.o.o.iz Zagreba, pokrenula je projekt BESPLATNIH KASTRACIJA MAČAKA ŽENSKOG SPOLA s ciljem smanjenja broja mačića koje je iz godine u godinu sve teže udomiti.

Ovaj projekt odnosi se na sve građane s prebivalištem u Osijeku i okolici (Tenja, Višnjevac, Josipovac, Sarvaš, Klisa).

Broj kastracija je ograničen i projekt će trajati dok ima sredstava, stoga se prijavite već danas.

Da bi ostvariti mogućnost besplatne kastracije trebate se prijaviti na e-mail Udruge 9 života udruga.devet.zivota@gmail.com i dostaviti sljedeće podatke: ime i prezime, adresu i kontakt broj (ako imate više nekastriranih mačaka potrebno je navesti koliko).

Svi prijavljeni građani dobit će detaljne upute kako postupiti s mačkom prije i nakon kastracije te termin kada i gdje donijeti mačku.

O terminima će građani biti obaviješteni par dana prije kako bi se mogli organizirati i doći u zakazano vrijeme i na taj način ne remetiti organizaciju rada same veterinarske ambulante.

MOLIMO DA TERMINE NE NARUČUJETE SAMI!

NAPOMENA:

PRIJEVOZ MAČAKA DO AMBULANTE MORA OSIGURATI VLASNIK!

Mačke je potrebno veterinaru voditi u zatvorenim transporterima namijenjenima za prijevoz mačaka.

Kartonske kutije i ostala pomagala nisu dovoljno čvrsta i sigurna za prijevoz mačaka te one često pobjegnu u vožnji ili ispred ambulante, a neke od njih nažalost nikada ne budu nađene.

Ukoliko niste u mogućnosti osigurati transporter kontaktirajte nas na gore navedenu e-mail adresu (transporter je potrebno osobno preuzeti, te vratiti ČIST i OPRAN na istu lokaciju odakle je preuzet prije kastracije).

Related Articles

Back to top button