DVD SarvašSarvašUdruge Sarvaš

Završeno 10.Područno vatrogasno natjecanje SARVAŠ

DVD Sarvaš kao domaćin 10. područnog vatrogasnog natjecanja Vatrogasne zajednice Osijek danas je završio svoj prvi veći službeni organizacijski dio.
Da podsjetimo, 15.9. (subota) su u službenom dijelu nastupila djeca i mladež te je domaćin DVD Sarvaš ostvario izuzetan rezultat osvojivši drugo mjesto.Dobivanjem medalja za drugo mjesto neskrivene emocije među djecom su bile vidljive na svakom koraku.

Tako je većina djece pitala mogu li te medalje ponijeti.

Učesnici su isto tako dobili i DIPLOMU za sudjelovanje na vatrogasnom natjecanju:

DVD Sarvaš je najmlađe društvo koje je osnovano tek 2011. godine, a svoje zalaganje i napor da djecu preusmjere sa ulica prema zdravom i ujedno korisnom radu za cijelo društvo ovog mjesta uspjehom i angažmanom na ovom natjecanju je mladež DVD-a opravdala u cijelosti.

Drugi dan, 16.9. (nedjelja), okupili su se seniori i postrojili na igralištu NK Sarvaš gdje se natjecanje odvijalo.

Samo natjecanje je teklo izuzetno uredno i organizirano, a na kraju se prisutnima obratio i predsjednik VZ Osijek Stjepan Klarić:

Drago mi je da smo ovo natjecanje organizirali u Sarvašu i tako dali još veći poticaj za daljnji rad i rezultate DVD-a Sarvaš.

Istom prigodom su se obratili i domaćini natjecanja – MO Sarvaš (Bošnjak) – koji je rekao riječi hvale i pozvao sve sudionike i one koji “nisu” danas u Sarvašu da su uvijek dobrodošli.

Predsjednik DVD-a SARVAŠ Davor Ivčić je pozdravio sve kolegice i kolege vatrogasce te se zahvalio na ukazanom povjerenju VZO da upravo DVD Sarvaš bude domaćin natjecanja. Zahvalio se isto tako i sponzorima i SVIM UDRUGAMA SARVAŠA koji su nesebično pomogli kako bi ovo natjecanje bilo organizirano što bolje.

Srodni članci

Odgovori

Pročitajte također i
Close
Back to top button