Najave Sarvaš

GPP:Zbog izvođenja građevinskih radova u naselju Sarvaš,nova trasa prometovanja autobusa

Zbog izvođenja građevinskih radova u naselju Sarvaš (rekonstrukcija državne ceste DC 213), 15. studenog 2021. god., u vremenu od 08:00 do 14:00 sati, izmijenit će se trasa prometovanja autobusa na liniji br. 5: Josipovac – Gajev trg – Bijelo Brdo, i to na dijelu trase koja se nalazi u naselju Sarvaš.

Nova trasa prometovanja autobusa iz smjera Osijeka biti će organizirana ustaljenom trasom do Sarvaša, gdje će na križanju Osječke i Trogirske ulice, putnici obaviti prelazak u drugo vozilo. Pješačka udaljenost od križanja Osječke i Trogirske ulice do ulice Vjekoslava Celestina, gdje će ih čekati drugi midi bus, iznosi oko 100 m. Drugo vozilo prometuje Ulicom Vjekoslava Celestina, lijevo Miškinovom do Kolodvorske, desno na Osječku ulicu  i dalje po ustaljenoj trasi do Bijelog Brda.
Autobusi će iz smjera Bijelog Brda prometovati ustaljenom trasom do Sarvaša, Osječkom ulicom do križanja s ulicom Vjekoslava Celestina, gdje će putnici na privremenom autobusnom stajalištu neposredno iza skretanja u ulicu, izaći iz vozila i pješačiti do autobusa na križanju Osječke i Trogirske ulice. Pješačka udaljenost od Ulice Vjekoslava Celestina do autobusa na križanju Osječke i Trogirske ulice, iznosi cca 100 m.

Molimo putnike za razumijevanje.

Related Articles

Back to top button