Najave Sarvaš

Nastavak rada web stranice SARVAS.INFO

Poštovani mještani,sumještani,ma gdje god u svijetu bili  i tko god bili….unatoč problemima oko prikupa novca za daljnji rad i opstanak web stranice..

Odlučio sam NASTAVITI,jer MORAM VAM JAVNO NAPISAT DA SAM ZA DONACIJU PRIKUPIO 500 KN UZ POMOĆ SAMIH VIJEĆNIKA MO SARVAŠ…pomalo razočaran situacijom koja je vezana za opstanak weba i stranice koja govori upravo o mjestu gdje ste svoje djetinjstvo ostavili ili mjestu gdje trenutno živite…i unatoč što druga mjesta,gradovi….plaćaju usluge održavanja,izrade i svega ostalog…ja Vam to sve dajem BESPLATNO….

Dakle,moram Vam priznat da me novac toliko nije zanimao,nego da jednostavno vidim da se to “nešto” što radim tj.što pišem o Sarvašu ipak isplati i vidim da ste tu,kad treba….neznam dali ćete u daljnjem periodu biti više aktivniji po pitanje weba i donacija,ali kao i kad sam osnovao web stranicu sarvas.info 2007 godine (tako i danas osjetim) potrebu da se piše o mom mjestu i da mogu svi u svijetu pročitati,vidjeti,pa možda danas-sutra i posjete naše mjesto SARVAŠ.

P.S. Video koji je postavljen za ovaj članak,je samo jedan primjer kako se po pitanju “POSJETITELJA-TURISTA” može prezentirati naše mjesto SARVAŠ

Dakle samo još jednom da Vas podsjetim,da sve ovo radim iz jednog razloga,a taj razlog je moje i Vaše mjesto SARVAŠ

Related Articles

Back to top button