SarvašVijesti

Ivana treba vašu pomoć!

Još jedna naša sugrađnka našla se u raljama teške bolesti i spletu teških okolnosti.Ivana Tojčićje 26. kolovoza ove godine hitno operirana te joj je uklonjen tumor s leđne moždine. Ostala je trenutno paralizirana.

Kolege iz kozmetičkog centra gdje je zaposlena organizirali su akciju pomoći te su poslali apel svima onima koji su zainteresirani pomoći njihovoj djelatnici u dugom predstojećem razdoblju oporavka pred kojim se trenutačno nalazi Ivana.

“Najmanje što možemo učiniti je da puno nas uplati barem mali iznos. Ako 100 ljudi uplati samo 20 kuna, to je za Ivanu 2.000 kn što znači kako primjerice jedan član obitelji može biti uz nju dva do tri tjedna tijekom oporavka u Varaždinskim toplicama.

Ukoliko želite pomoći, molimo Vas da uplatite iznos koji želite:

Ivana Tojčić, račun u RBA:
HR3124840083225812973″, stoji na stranicama posvećenim Ivani.

Tu je ujedno i opisana povijest bolesti:

Kratak opis povijesti bolesti:
Početkom 2013. godine Ivana počinje osjećati izuzetno jake bolove u predjelu leđa , poglavito noću. Bolovi se vremenom pojačavaju i nakon obavljanja različitih pregleda, stručnjaci preporučuju magnetsku rezonanciju. Tada stupa na snagu nefunkcioniranje našeg zdravstvenog sustava te se događaju dva velika propusta: uputnicu za magnetsku rezonanciju liječnik Ivani ne daje mjesecima. Uputnicu uspijeva dobiti tek u 8. mjesecu nakon nekoliko mjeseci strašnih bolova i nespavanja.
Uspijeva napraviti snimanje ali snimak pokazuje da je sve u redu. Propust je taj što nije snimljena cijela kralježnica, već samo donji dio.

Par dana nakon snimanja Ivana ostaje paralizirana od trbuha naniže i ne može hodati. Hitno je ponovo šalju na magnetsku rezonanciju i sada rade cjeloviti snimak i uočava se tumor na leđnoj moždini. Tada je isti dan operiraju i taj je posao odrađen na najbolji način.

Ivana je sada u bolnici u Osijeku, trenutno ne osjeća noge i predstoji joj dug oporavak u specijaliziranim toplicama tijekom slijedećih mjeseci i godina. Prvo ide u Varaždinske toplice krajem 9. mjeseca Oporavak će biti dug i naporan, kako za Ivanu tako i za članove njezine obitelji.”

Oznake

povezani članci

Pročitajte također

Close
Back to top button
Close