Sarvaš

GRADONAČELNIK SA SARVAŠANIMA I VIJEĆNICIMA DOGOVORIO PROJEKTE

SARVAŠ – Iz Grada Osijeka stigle su dobre vijesti u prigradsko naselje Sarvaš. Naime, osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo sa suradnicima posjetio je to mjesto gdje je s vijećnicima Mjesnog odbora Sarvaša i mještanima održao, kako se moglo čuti, vrlo konstruktivan sastanak.
Gradonačelnik Bubalo je ocijenio kako je sastanak bio vrlo dobar za razliku od prošli put.Mi jesmo u prošlim godinama i u ovom mandatu riješili projekte poput škole u Sarvašu, Društveni dom i ostale stvari koje su bile tražene od Grada. Na ovom smo sastanku definirali projekte i dogovorili da ćemo ove godine raditi Miškinu ulicu i za to smo osigurali sredstva. Znači, radit ćemo sjeverni dio te ulice. Također, kada je u pitanju javna rasvjeta, ćemo ove godine načiniti projekt za Riječku ulicu. Počinjemo projektirati i biciklističke staze od Osijeka prema Sarvašu. Jednako tako smo se dogovorili i definirali gdje će biti sagrađeno spomen-obilježje poginulim hrvatskim braniteljima, najavio je Kremišimir Bubalo.
Gradonačelnik je istaknuo kako podržavaju DVD Sarvaš. “Molimo pomoć za realizaciju trase od Sarvaša do Tenje, Županijske ceste i Županija su se dogovorili da bi sljedeće godine počeli gradnju ako bi riješila sva izvlaštenja.
– No, kada su u pitanju ostali komunalni problemi, Grad je odlučan na njima raditi. Ove godine nastavljamo izradom nogostupu i postavljanje komunalne opreme. Brinemo i o uređenju okoliša odnosno ozelenjavanju, pa će tako biti posađeno dvije stotine sadnica javora u Osječkoj ulici. Akceptirali smo prijedloge i u konstruktivnoj suradnji rješavamo probleme, izjavio je Bubalo.

IZVOR:
Darko Pejić – GLAS SLAVONIJE

Related Articles

Odgovori

Pročitajte također i
Close
Back to top button