Najave SarvašSarvaš

GPP d.o.o. obavještava učenike srednjih škola

Gradski prijevoz putnika d.o.o. obavještava učenike srednjih škola da od 1. do 14. rujna 2015. godine odobrava prijevoz bez vozne karte u svim vozilima Gradskog prijevoza putnika.Isto tako, učenici srednjih škola s područja tarifne unije GPP – PANTURIST, mogu se u navedenom periodu bez vozne karte, osim u vozilima GPP-a, voziti i u vozilima PANTURISTA. Dovoljno je prilikom ulaska u bilo koje vozilo GPP-a, odn. PANTURISTA, vozaču ili kontroloru pokazati učeničku karticu od prošle godine ili presliku svjedodžbe ili neki drugi dokaz da se radi o učeniku.

Naime, Vlada RH još nije donijela Odluku o sufinanciranju školskog prijevoza, te zbog toga niti GPP još nije u mogućnosti objaviti detaljne upute o načinu ostvarivanja istog.

Očekujemo da će Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa svoje službene upute izdati do početka školske godine, kada ćemo i mi moći objaviti Cjenik s detaljnim uputama o sufinanciranju.

Do tada molimo učenike koji imaju pravo na sufinancirani prijevoz, da pričekaju s kupovinom mjesečne karte za rujan, kako ne bismo imali problema s povratima novca za sufinancirani dio.

Related Articles

Back to top button