UncategorizedVijesti

Dječak koji se sjeća prošlog života

Njegova majka ne zna što točno napraviti s cijelom situacijom. Jasno joj je Cameron ne laže, a i bilo bi neobično da toliko mlado dijete može izmisliti laž s toliko detalja. 

Javnost je šokirala priča o dječaku Cameronu Macauleyju (5) koji živi s majkom i starijim bratom. Zanimljivo je to što se Cameron sjeća života kojeg je živio prije ovoga. Od rođenja je svojoj majci pričao priču o drugoj majci koja mu nedostaje.

Njegov prijašnji život odvijao se na udaljenom i zabačenom škotskom otočiću Barri. Dječak se poprilično zorno sjeća svoje majke i oca te braće i sestara iz Barre, čak često spominje i svog ljubimca ovčara kojeg  je imao na otoku. Jasno opisuje da je živio u kući na plaži u blizini piste gdje su avioni slijetali.

Njegova majka ne zna što točno napraviti s cijelom situacijom. Jasno joj je da Cameron ne laže, a i bilo bi neobično da toliko mlado dijete može izmisliti laž s toliko detalja. Međutim, objašnjenja za Cameronova sjećanja nema. Pogledajte snimku dječaka i zabrinute majke koji odluče posjetiti otočić iz dječakova prošlog života i saznajte što se dogodilo s Cameronovim roditeljima iz prošlog života.

 

Srodni članci

Pročitajte također i
Close
Back to top button