Sarvaš

Besplatni Zumba fitness u Sarvašu

Besplatni Zumba® fitness pod vodstvom licencirane instruktorice Danijele Periš, ZIN člana od 2010.g., koja vodi Zumba® fitness više od šest godina u Osijeku, kao i Zumba® Gold program prilagođen osobama starije životne dobi, s prekomjernom tjelesnom težinom te osobama koje se oporavljaju nakon bolesti.

Zumba će se održavati svaki utorak i četvrtak od 19 do 20 sati u prostorijama MO Sarvaš, Osječka 64, od utorka 15. studenog 2016. do 29. studenog 2016.g.

Savjetovalište „Za zdravlje – VAGA“ osnovano je 2010.g. zahvaljujući jednokratnoj potpori Ministarstva zdravlja te se održalo do danas. U sklopu Savjetovališta provode se preventivni programi uz praćenje i analizu sastava tijela pomoću kompjutorskog analizatora Tanita SC330 (koji mjeri kg tjelesne težine, ITM-indeks tjelesne mase, % potkožnog masnog tkiva, % nemasnog dijela, % vode u tijelu, WHR-omjer struka i bokova) uz pokazatelje zdravstvenih rizika, ukoliko su vrijednosti više od dopuštenih te izradu jelovnika pomoću posebno dizajniranih programa, a prilagođenih potrebama organizma i kalorijskoj vrijednosti bazalnog metabolizma te načinu života. Uz to, prate se vrijednosti krvnog tlaka, GUK-a putem kapljične krvi kao pokazatelje metaboličkih poremećaja u organizmu.

Projekt Savjetovalište „Za zdravlje – VAGA“ provodi se uz financijsku potporu Osječko-baranjske županije, a jedna od aktivnosti projekta je i besplatan rekreativni program Zumba® fitness koji će se održati u prigradskom naselju Sarvaš do kraja godine.

zumba_sarvas

Related Articles

Back to top button