Sarvaš

Nova kamera za brzinu postavljena i u Sarvašu

Uz već ranije postavljene kamere za mjerenje brzine na području Osječko-baranjske županije, uz kamere na čepinskoj obilaznici, u Čemincu, na Strossmayerovoj u Osijeku, u naseljima na zapadu županije, Ernestinovu… otprije tjedan dana ‘ponuda je bogatija’ za 4 kamere.

Svim novim kamerama je nekoliko stvari zajedničko, osim što snimaju brzinu, logično. Naime, sve ‘okidaju’ na iznad 50 km/h, jer toliko je na svim spomenutim dionicama limit. Dakle, postavljene su, neslužbeno doznajemo, u zonama s ograničenjem brzine od 50 km/h.

Sarvaš, u Osječkoj ulici prva je nova lokacija, u blizini broja 33. Također, u Šagu se nova kamera nalazi u Ulici Braće Radića, kod broja 89. Na cesti D213, u Erdutu, nedaleko od kućnog broja 24 je treća nova kamera, a četvrta u Josipovcu, u Osječkoj ulici, nedaleko broja 102.

Iako su neki vozači zabrinuti zbog ovih novih kamera, mnogi se slažu da su one nužne za povećanje sigurnosti na cestama. Osim toga, kazne za prekoračenje brzine su visoke, što bi trebalo djelovati kao odvraćajući faktor za vozače koji bi inače prekoračili ograničenja brzine.

Srodni članci

Pročitajte također i
Close
Back to top button