Najave Sarvaš

SARVAŠ-B.BRDO-KLISA RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI 2023.-2024.

RASPORED BLAGOSLOVA OBITELJI 2023.-2024.

ČET11.1.OSJEČKA Nova, ILOČKA. TROGIRSKA, OMIŠKA. BIJELO BRDO
PET12.1.RIJEČKA. T. UJEVIĆA. STADIONSKA V. CELESTINA, M.P. MIŠKINE, BOROVSKA, N. TESLE, HRV. JUNAKA, LJ. GAJA J. MATKA, l. MAŽURANIĆA
SUB13.1.DRAVSKA, L.MATAČIĆA, KOLODVORSKA OSJEČKA parni OSJEČKA neparni
NED14.1.KLISA (od 14.00 sati)

BLAGOSLOV OBITELJI 2023/24.

Ovogodišnji blagoslov Obitelji početi će 11. siječnja.

Za blagoslov pripremite križ, upaljenu svijeću, Sveto pismo, a tko želi, može staviti i žito. Svećenik će sa sobom nositi blagoslovljenu vodu kojom će škropiti. Važno je da se okupe svi ukućani koji žele primiti blagoslov.

Svakoga dana krenut ćemo ujutro od 09:00 h . Budite strpljivi i pratite gdje je svećenik, odnosno kada će otprilike doći do vas. Ne možemo biti kod svih u isto vrijeme. SVI KOJI ŽELE PRIMITI BLAGOSLOV, DOČEKAJTE NAS VANI ILI OSTAVITE OTVORENU KAPIJU, tako da znamo da idemo vašoj obitelji.

Svaka će obitelj prigodom blagoslova dobiti naljepnicu koju možete zalijepiti/staviti na neko dostojno mjesto u kući. Ako niste bili kod kuće, a želite primiti blagoslov, PRIJAVE ZA NAKNADNI BLAGOSLOV bit će u nedjelju 14.siječnja nakon svete mise. Dođite na misu i nakon mise se prijavite u župnom uredu.

Prilikom blagoslova obitelji svakako ćete imati mogućnost dati svoj dar za crkvu i ministrante, jednako tako uplatiti luknu i zvonarinu. Isto možete učiniti u radno vrijeme župnog ureda.

Srodni članci

Back to top button